onsdag 21 januari 2009

TV

Trots munsår och helvete tyckte dom att det passade att jag åt med en kamera i ansiktet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Television eller TV (även teve) är ett system inom telekommunikation för att på avstånd skicka ljud och rörliga bilder till en mottagare. Numera betecknar termen även mediet ("att titta på TV") eller för att beskriva tekniska lösningar som tillhör något av de olika TV-systemen. Systemet för att sända bilder har funnits kommersiellt sedan 1930-talet och har fått stor spridning världen över. Sedan andra tekniska lösningar såsom video, DVD och Blu ray har kommit, har TV-apparaten inte bara mottagit material utan även använts för att visa inspelat material.
Ordet "television" är en sammanslagning av två ord med skilda härledningar. Tele- är grekiska för "lång" medan vision kommer från latin visio, "syn" (jämför norskans ord "fjernsyn" och tyskans "Fernsehen").

Anonym sa...

Jag tycker att du ska strunta i Finnen och hans förslag om korta inlägg. Jag vill ha en hel roman.

Anonym sa...

Håller med Tejnam.
Han tar ju øver din blogg med sina otroligt långa inlægg..skit i honom och skriv massor istællet.
:)

Anonym sa...

Man lär sig massor genom denna blogg!Nationalencyklopedin släng dig i väggen!

Anonym sa...

Aha, CP är säkert initialer till DEN DÄR SKÅDESPELERSKAN!!! Eller hur, säg att det är så! Nu ska jag gå igenom alla kändisnamn jag kan...Fast om det är så tycker jag att det är tasktigt att Sus vet men inte vi andra. Är jag med på den rackarns B-listan IGEN???